Services
Registrera dig
Logga in

Köp föremål i Elder Scrolls Online - ESO Item Shop

Om du vill få ut det mesta av din tid i Tamriel kan du skaffa dig några grymma redskap från igitems. Med säljare som kan förse spelare med nästan alla ESO-artiklar de behöver (inklusive specialartiklar som endast kan erhållas genom att samla sällsynta material) är spelarna redo att uppleva allt som The Elder Scrolls Online har att erbjuda.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online är ett massivt flerspelarrollspel online som utvecklas av ZeniMax Online Studios och publiceras av Bethesda. Spelet är den fjärde delen i The Elder Scrolls-serien och utspelar sig i Tamriel.

I en alternativ tidslinje där människor har förslavat alverna, reser sig den hjälte som gudarna har valt från den skenbara döden för att uppfylla sitt öde som en guds mästare mot en uråldrig satanistisk fiende.

Det som gör att The Elder Scrolls Online sticker ut är att det gifter ihop den välbekanta utforskningen av den öppna världen från Elder Scrolls-serien med MMO-genren. Detta innebär att spelarna kan utforska spelvärlden i sin egen takt, gå samman med andra för att ta sig an gruppuppdrag och till och med delta i strider mellan spelare.

Spelet utspelar sig ungefär 1 000 år före händelserna i The Elder Scrolls V: Skyrim, och spelarna kan besöka flera välkända platser från serien, som Morrowind och Cyrodiil.

Spelet erbjuder sex olika klasser, inklusive Necromancers, Wardens, Dragonknights, Sorcerers, Nightblades och Templars, som spelarna kan växla mellan på vilken karaktär som helst. Varje klass erbjuder tre unika färdighetslinjer som gör det möjligt för spelaren att låsa upp nya förmågor när de stiger i nivå; spelarens valda ras avgör en, och alla utom två delar en ultimat förmåga. De andra två färdighetslinjerna varierar från klass till klass, och även om dessa inte gör någon större skillnad i solospel, har alla unika fördelar i gruppstrider med sina unika area of effect-attacker för area-skador.

The Elder Scrolls Online är populärt eftersom det erbjuder något som skiljer sig från andra MMO:er. Det erbjuder en mer öppen värld där spelarna kan utforska världen och slutföra uppdrag i sin egen takt. Spelet har också vacker grafik och en engagerande berättelse. Det finns många olika karaktärsklasser att välja mellan, vilket gör att spelarna kan skapa en unik avatar. Slutligen är spelets månatliga prenumerationsavgift relativt låg jämfört med andra MMO:s. Detta gör det till ett prisvärt alternativ för spelare som gillar en högkvalitativ flerspelarupplevelse. Tack vare alla dessa faktorer har Elder Scrolls Online snabbt blivit ett av de mest populära MMO:erna på marknaden.

Om du letar efter en uppslukande spelupplevelse online är The Elder Scrolls Online värt att kolla in. Med sin engagerande berättelse, vackra grafik och låga prenumerationsavgift kommer det garanterat att glädja spelare i alla åldrar och på alla kunskapsnivåer. Så vad väntar du på? Börja ditt äventyr idag!

Välkommen till ESO:s hantverksvärld!

Det finns olika hantverkshus i The Elder Scrolls Online, vart och ett med sin egen unika uppsättning föremål som kan tillverkas. Några av hantverkshusen är Clothing Store, Woodworking Shop och Blacksmithing Forge.

Klädbutiken säljer olika klädesplagg som kan tillverkas, bland annat kläder, skor, hattar och bälten. Woodworking Shop säljer olika trävaror som kan tillverkas, bland annat bågar, pilar, stavar och sköldar. Blacksmithing Forge säljer olika smidesföremål som kan tillverkas, bland annat vapen, rustningar och smycken.

Om du vill tillverka ny utrustning till din karaktär är ett av hantverkshusen rätt ställe att gå till. Många av de föremål som säljs i dessa hantverkshus kan tillverkas eller hittas och användas som de är.

Om du vill komma igång med ditt sökande efter nya och spännande föremål ska du hitta ett närliggande hantverkshus och skynda dig! Sedan kan du börja utforska de enorma rikedomarna i The Elder Scrolls Online.

Vad är föremål i The Elder Scrolls Online?

När någon spelar Elder Scrolls Online spelar de med många föremål. Föremålen är gjorda av olika material.

Vapen används för försvar och anfall. Böcker består av skrivet material och räddningsrullar. Ingredienser är de material som behövs för att forma drycker. Drycker ger dig bättre energi och gifter försvagar eller slår ut fiender. Rullar förtrollar dina rivaler med magisk kraft. Nycklar är viktiga för att komma in i fängelsehålor och hus. Mat används för att hämta hälsa och uthållighet. Andra diverse föremål inkluderar kartor, uppdrag, malm, ädelstenar och hantverksmaterial.

Ett vapen kan tillverkas av horn eller ben. Ben får man genom att döda djur som björnar och vargar, medan myren oftast fås från hjortar; båda kan också köpas i butiker beroende på var du befinner dig. Sedan finns det läder som kommer från att flå skinnet från chitin, vargar, saberkatter ect... Denna lista inkluderar inte ens mat eller material för att göra drycker!

Det finns inget sätt att få tag på alla material i hela spelet; de flesta spelare fokuserar på vissa områden för att få tag på sina hantverksmaterial. Om din karaktär till exempel använder lätta rustningar som kräver mycket läder kan det vara bäst för dig att fokusera på att skaffa läder.

Materialen kan brytas ner så att spelarna kan använda dem till något bättre. Du behöver tillgång till en smedja och lämpligt antal färdigheter för förädling av föremål. För varje poäng i förädling får du två råmaterial. som du kan använda för att tillverka föremål.

Den sista saken du bör känna till är själsegods. Dessa används för att förtrolla föremål eller för att ladda upp vapenladdningen om den tar slut. Soul gems fylls med en varelses själ när du dödar den; dessa varelser inkluderar hjortar, vargar ect, men de inkluderar även humanoider som Nords och Imperials. När du använder en soul gem får du något som kallas "soul value" detta nummer talar om hur mycket kraft en förtrollning kommer att kosta. Soul gems fås genom att plundra fiender eller köpa dem i butiker.

Varför köpa föremål i Elder Scrolls Online?

Att skapa vanliga föremål i Elder Scrolls Online kan ta upp till timmar och dagar, för att inte nämna hur mycket ansträngning det tar att förvärva sällsynta, legendariska och de mest eftertraktade föremålen och utrustningen.

Spelare köper föremål i Elder Scrolls Online av olika anledningar. Vissa spelare vill få ett försprång gentemot konkurrenterna, medan andra helt enkelt vill kunna utrusta sin karaktär med bästa möjliga utrustning. Oavsett vad anledningen är så är det tydligt att spelarna är villiga att spendera pengar på Elder Scrolls Online-prylar, och det finns en uppsjö av säljare för att matcha efterfrågan.

En av de främsta anledningarna till att spelare köper ESO-prylar är för att få en fördel gentemot sina motståndare. I alla tävlingsspel är det viktigt att ha bästa möjliga utrustning så att du kan överträffa dina motståndare. Detta gäller särskilt i spel som ESO, där varje spelare kan anpassa sin karaktärs förmågor och utrustning.

En annan anledning till att spelare köper föremål i Elder Scrolls Online är för att visa upp sin rikedom. I många spel är den bästa utrustningen också den dyraste. Genom att visa upp sina högnivåutrustningar kan spelarna göra andra avundsjuka och kanske till och med skrämma sina motståndare.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?