Services
Registrera dig
Logga in

Köp Elder Scrolls Online Gold - ESO Gold Marketplace

I det utmanande äventyret genom Tamriel behöver spelarna bra utrustning och tillräckligt med förnödenheter för att vara konkurrenskraftiga. Problemet är att det inte finns något enkelt sätt för dig att bli rik på, med bara ett undantag, att köpa Elder Scrolls Online Gold. igitems erbjuder ESO-guld till det billigaste priset, med säker och snabb leverans. Köp ESO guld från oss idag!

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online är ett videospel som släpptes 2014. Det är ett MMORPG, vilket står för Massively Multiplayer Online Role-Playing Game. Spelet utspelar sig i världen Tamriel. Spelare kan välja att spela som en av många olika raser, och de kan också välja att spela som en av sex olika klasser. Spelet har varit mycket populärt och det har vunnit flera priser. I februari 2016 meddelade Bethesda att de arbetade på en ny expansion till spelet som heter The Dark Brotherhood. Denna expansion släpptes i maj 2016.

I The Elder Scrolls Online kan spelarna utforska världen Tamriel och slutföra uppdrag antingen ensamma eller tillsammans med vänner. De kan också ansluta sig till en av tre olika fraktioner: Aldmeri Dominion, Daggerfall Covenant eller Ebonheart Pact. Varje fraktion har sin egen berättelse som spelarna kan följa. Spelet innehåller också många olika fängelsehålor och raider som spelarna kan genomföra. Dessutom finns det zoner för spelare mot spelare (PvP) där spelarna kan slåss mot varandra.

The Elder Scrolls Online finns tillgängligt på Windows PC, Mac, Xbox One och PlayStation 4. Det är gratis att spela upp till nivå 10, därefter måste spelarna köpa en prenumeration för att fortsätta spela. Flera olika prenumerationsalternativ finns tillgängliga, där det dyraste kostar 15 dollar per månad. Kronor är den mikrotransaktionsvaluta som används i spelet i The Elder Scrolls Online, och de kan användas för att köpa föremål i spelets butik.

Varför köpa ESO Gold? Bli rik, bli lycklig.

Guld är en värdefull resurs i The Elder Scrolls Online eftersom det kan användas för att köpa föremål från handlare, inklusive vapen och rustningar. Dessutom kan guld användas för att uppgradera utrustning och för att köpa hästar och husdjur. Spelare kan också använda ESO Gold för att köpa förtillverkade karaktärsdräkter och andra kosmetiska föremål. Guld behövs också för att låsa upp färdighetspoäng för spelarnas karaktärer. För att få guld kan spelarna slutföra uppdrag, sälja föremål som de samlat in eller delta i strider mellan spelare mot spelare. Mängden guld en spelare har kan påverka dennes status i spelvärlden; till exempel kan spelare på hög nivå med mycket pengar köpa bättre utrustning och åtnjuta andra fördelar som spelare utan pengar inte kan. Att ha en hög mängd guld kan alltså ge en spelare en fördel gentemot andra spelare i spelet.

För att få guld måste spelarna gå ut i världen och skaffa sig rikedomar genom uppdrag, sälja föremål eller döda mobs/NPC:er. Spelare kan också tjäna pengar genom att investera i vissa färdigheter som alkemi eller proviant. Det finns inget krav på hur mycket guld en spelare måste ha vid ett givet tillfälle, utan det beror på hur mycket spelaren vill spendera på att få dyrare vapen och rustningar som kan hjälpa honom eller henne när han eller hon spelar The Elder Scrolls Online.

Som framgår ovan har guld många användningsområden i The Elder Scrolls Online. Det gör det möjligt att köpa värdefulla föremål (vapen, rustningar, mounts etc.) och kan även användas för att investera i färdigheter som gör spelaren starkare. Mängden guld som en spelare har kan också påverka deras status i spelvärlden, vilket gör det till en viktig resurs att ha. Spelare som vill klara sig bra i spelet bör skaffa sig så mycket guld som möjligt genom uppdrag, försäljning av föremål och andra sätt. Med tillräckligt med guld kommer spelarna att kunna njuta av allt som The Elder Scrolls Online har att erbjuda.

Problemet är hur man tjänar ESO-guld?

För att tjäna guld i The Elder Scrolls Online måste du utföra flera olika uppgifter. Du kan börja med att samla in material och sälja det till försäljare, slutföra uppdrag och belöningar eller odla monster för deras byte. Du kan också gå med i ett gille, ta jobb åt andra medlemmar eller byta varor och tjänster med andra spelare. Genom att göra en kombination av dessa aktiviteter bör du med tiden samla ihop en rejäl hög med guld. Tänk på att vissa av dessa metoder är mer lukrativa än andra, så det är viktigt att välja de som passar bäst för din spelstil. Med lite ansträngning bör du enkelt kunna tjäna guld i The Elder Scrolls Online.

Om du letar efter ett enkelt sätt att tjäna guld i The Elder Scrolls Online är ett alternativ att odla monster för deras byte. Detta innebär att attackera fiender och ta deras tillhörigheter när de är besegrade. Det finns många olika varelser som du kan jaga och alla ger olika belöningar. Björnar ger till exempel skinn och klor, medan goblins ger mynt och ädelstenar. Det är viktigt att notera att vissa monster är mer lukrativa än andra, så du bör fokusera dina ansträngningar på de monster som ger de bästa belöningarna. Med lite övning bör du kunna tjäna en hyfsad mängd guld på det här sättet.

Ett annat bra sätt att tjäna guld i The Elder Scrolls Online är att slutföra uppdrag och sälja belöningarna. Detta innebär att du plockar upp uppgifter från NPC:er och slutför dem mot en belöning. Generellt sett är dessa belöningar i guld, men de kan också inkludera föremål och vapen. Det finns en mängd olika uppdrag tillgängliga, så du kommer garanterat att hitta något som intresserar dig. Genom att slutföra några uppdrag bör du kunna samla ihop en rejäl summa.

Om du letar efter ett mer pålitligt sätt att tjäna guld i The Elder Scrolls Online är ett alternativ att gå med i ett gille och ta på sig jobb åt andra medlemmar. Detta innebär att du tar emot uppgifter från andra spelare och slutför dem mot en avgift. De tillgängliga jobben varierar i svårighetsgrad, så du bör se till att du är redo för utmaningen. Genom att ta på dig några jobb bör du kunna tjäna en hyfsad mängd guld.

Enligt, ett annat bra sätt att tjäna guld i The Elder Scrolls Online är att handla varor och tjänster med andra spelare. Detta innebär att du byter föremål och pengar med andra spelare för att få det du behöver. Du kan handla olika saker, så du kommer garanterat att hitta något som intresserar dig. Genom att handla med andra spelare bör du tjäna en rejäl summa.

Dessa är bara några av de många sätt som du kan tjäna guld på i The Elder Scrolls Online. Med tillräckligt med tid och ansträngning bör du hitta en metod som passar din spelstil bäst. Men om du inte är den typen av person som kan eller är villig att investera mycket tid i The Elder Scrolls Online, kan det vara precis vad du behöver att köpa guld från tredjepartsmarknadsplatser online. Det finns många erbjudanden om handel med ESO-guld på igitems och det har aldrig varit enklare att köpa guld till ESO.

Varför välja iGitems för Elder Scrolls Online Gold?

Elder Scrolls Online är ett spel där du kommer att spendera en hel del tid på att nivåanpassa din karaktär. Så när du nivåhöjer dig är det viktigt att du har tillräckligt med guld, annars kommer det att finnas tillfällen då du kommer att få kämpa på grund av brist på valuta. Vi har alla varit där och gjort det, så varför inte låta oss hjälpa till att hantera stressen?

Här på iGitems garanterar vi säkerheten och tryggheten i varje transaktion så att våra kunder kan köpa Elder Scrolls Online guld utan problem. Förutom detta garanterar vi omedelbara leveranstider utan förseningar. Det är slut med att vänta i evigheter på att ditt ESO-guld ska anlända från opålitliga säljare. När du köper ESO-guld från IGitems är alla transaktioner smidiga och enkla - gör din beställning och inom några minuter kommer ditt Elder Scrolls Online-guld att levereras till dig i spelet.

Så vad väntar du på? iGitems erbjuder de bästa erbjudandena när det gäller allt som rör Elder Scrolls Online, så se till att dra nytta av det redan idag. Med lite hjälp från oss kommer du att få allt ESO-guld du behöver för att göra din resa genom Tamriel oförglömlig!

Vill du sälja guld från Elder Scrolls Online?

Om du vill sälja ditt ESO-guld är iGitems det perfekta stället att göra det på. Vi erbjuder säljarna friheten att själva sätta priserna på ESO-guld, och vår snabba och pålitliga tjänst gör det enkelt för dig att få dina pengar snabbt. Det är lätt att använda vår webbplats eftersom den har ett testat och pålitligt användarvänligt gränssnitt. Det finns ingen avgift för listning, och vi kommer aldrig att överraska dig med dolda avgifter. Varje transaktion sker genom ett säkert system. Vår kundtjänst som är öppen dygnet runt ser till att allt går smidigt och effektivt för dig - inga långa väntetider som på andra sajter som tar dagar innan din betalning behandlas. Om du har några frågor eller funderingar om något ESO, tveka inte att kontakta vår livechatt-support för hjälp.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?