Services
Registrera dig
Logga in

Köp billiga Dofus Kamas - Dofus Kamas Marketplace

Vill du byta klass? Eller har du velat ha en uppgradering? Med vårt enorma urval av Dofus Kamas till ett bra pris, tillsammans med snabb leverans och ett bra supportteam, kommer du att vara redo på nolltid!

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Vad är Dofus?

Dofus är ett turordningsbaserat MMORPG som utvecklas och publiceras av det franska företaget Ankama Games. Det publicerades ursprungligen endast på franska men har nu översatts till många andra språk.

Spelet innehåller både konton med betalande spel som ger en helt annan upplevelse och konton med gratis spel som innehåller begränsat men roligt innehåll. Spelare som spelar gratis får tillgång till begränsat innehåll, inklusive två startzoner, och måste betala en prenumerationsavgift för att låsa upp den större världen.

Vad är Kamas?

Kamas är den in-game-valuta som styr Dofus, ett MMORPG. De används för att köpa saker som vapen och rustningar för din karaktär med olika nivåer av kraft eller statistik på dem, som kan utrustas av spelare.

Vissa spelare kan också köpa Dofus Kamas för att få värdefulla resurser och tillverka kraftfulla föremål. I strid är det en självklar roll; om du är utrustad med ett starkt vapen eller en stark utrustning kommer dina fiender att besegras tillräckligt lätt! Det är en av anledningarna till att så många vill ha billiga kamas

.

Köp Dofus Kamas

Vår lättanvända marknadsplats har inte bara billiga Dofus Kamas, utan det är också det säkraste stället att köpa dem. Du kan köpa från våra säljare med förtroende tack vare vår nöjdhetsgaranti.

Vi vet att ett engagemang för kvalitetsservice är mer än bara ord. Därför tar vi alla våra köpares och säljares erbjudanden på allvar och verifierar dem innan vi släpper utbetalning på Dofus kamas som säljs via webbplatsen. Dessutom är de som köper från oss också skyddade med ett aktivt escrow-system där pengarna inte kan frigöras förrän varorna har levererats i full överensstämmelse med deras avtal. Du slipper obehagliga överraskningar när det är dags för betalning!

Om du har några frågor eller förslag, tveka inte att kontakta oss via vår kundtjänst. Vi hjälper alltid gärna till

Om Dofus

Dofus är centrerat kring ett mörkt fantasyuniversum, världen av Twelve. Varje spelare skapar sin egen karaktär, som åtar sig uppdrag som tilldelas av icke-spelarkaraktärer (NPC) eller slutför uppgifter som ges av andra spelare. Dessa uppgifter kan vara allt från att samla resurser till att döda monster.

Spelarna kan interagera med varandra genom att handla eller samarbeta i uppdrag. De kan också slåss mot varandra i vanliga strider eller genom att använda "Pet-Pets", små varelser som hjälper dem i striderna. Dofus har 18 unika karaktärsklasser och varje klass är specialiserad på en specifik färdighet, till exempel närstridsattacker eller magiska trollformler. De 18 klasserna är:

 1. Eniripsas specialiteter är helande trollformler och förmågor för att kontrollera folkmassan, och de är den enda klassen som kan kalla på varelser för att slåss åt dem.
 2. Osamodas får sina krafter från sina kallelser. Med rätt hantering av sina underhuggare kan de själva efterlikna trollformelseffekter.
 3. Enutrof kan kontrollera tur och öka sin skattfyndfrekvens. De får mer guld varje gång de dödar en fiende och får bonusar om de har tre eller fler av samma föremål i lager.
 4. Sacrier har hög HP och låg MP. De kan tillfälligt offra sina livspoäng för att lägga till det värdet som skada till alla sina attacker.
 5. Iop är den klassiska krigarklassen. De är otroligt starka fysiskt och har en mängd olika förmågor som gör att de kan ge stora mängder skada snabbt.
 6. Feca kan antingen skydda sina allierade eller skada sina fiender kraftigt. De har ett brett utbud av elementarresistanser och rustningskrafter, och de får bonusstats beroende på vilken sköld de använder i strid.
 7. Sram använder en mängd olika statuseffekter på motståndarna för att ge massiva mängder skada över tid. Deras trollformler är vanligtvis distanserade och involverar trick eller tankelekar genom osynlighet eller teleportering.
 8. Foggernaut är en tankklass med höga HP och hög rustning. De är långsamma, men kan orsaka massiv skada genom att ramma sina motståndare eller helt enkelt absorbera all skada för sina allierade.
 9. Pandawa använder alkoholhaltiga drycker för att förstärka sina allierade eller för att reta upp sig själv till ett berusat raseri. Deras trollformler har alla närkampsräckvidd och kan ge statuseffekten "Drunken", som ökar dina MP men minskar din precision.
 10. Eliotrope är en klass som använder sig av marionetter för att utdela skada. De kan kontrollera upp till tre marionetter samtidigt, som alla har sina unika förmågor. Eliotropes trollformler handlar främst om att kontrollera slagfältet genom statuseffekter som sömn eller förlamning.
 11. Xelor är en caster-klass med kraftfull tidsmagi, såsom att sakta ner fiender, frysa dem på plats eller snabba upp allierade. De använder också "Clock"-besvärjningen, som ger massiv magisk skada när den används vid rätt tidpunkt.
 12. Sadida attackerar främst genom att kasta uppstoppade dockor (eller använda andra leksaker), vilket kan förstärkas genom att offra andra dockor. De kan också kalla på dockor för att hjälpa dem i strid och har olika förmågor som kan förstärka allierade eller försvaga fiender.
 13. Ecaflip, en tur
 14. baserad casterklass som använder "Gift"-färdigheter som kan ge enorma mängder skada eller helande, beroende på den specifika färdighet som används. De har också förmågor som gör att fiender förlorar sin tur eller slumpmässigt ger dem statuseffekter.
 15. Roublard är en skurk som kan stjäla från fiender och använda "Trickery"-färdigheter som ger statuseffekter som fördröjning eller förgiftning.
 16. Huppermages specialiserar sig på att använda trollformler och kamas för att orsaka skada. De kan bära plåtrustning och svinga en trollstav.
 17. Masqueraider är en expert på att använda masker. När de utrustar vissa masker med motsvarande tema får de tillgång till olika förmågor.
 18. Ouginak är en bestialisk kämpe som använder huggtänder och klor för att slita fiender i stycken.

Hur får man Dofus Kamas?

Det finns flera sätt att få tag på Dofus Kamas. Ett alternativ är att delta i auktioner mellan spelare. Det kan vara lite mer riskfyllt eftersom du aldrig vet vad någon är villig att betala. Om du har tur kan du dock få ett bra pris på några Kamas.

Du kan också försöka odla för Dofus Kamas. Det kräver dock mycket tid och tålamod eftersom du måste döda många olika typer av monster över hela världen för att få tag på ens en Kama. Om du gillar det här alternativet för att det är kostnadsfritt, var beredd på ett mycket långt slit innan du ser någon vinst.

Det enklaste och mest pålitliga sättet är att köpa dem från en Kamasäljare online. Det finns många välrenommerade marknadsplatser där ute, så det är viktigt att göra din forskning innan du väljer en. Se till att jämföra priser och läsa recensioner från andra köpare för att försäkra dig om att du får den bästa affären.

Söker du sälja Dofus Kamas?

Om du vill sälja Dofus Kamas är det dags nu! På igitems vill vi göra det enkelt för professionella Dofus-spelare att sälja sina Kamas. Med vår smidiga och okomplicerade process kan du vara på väg att omvandla din digitala valuta till riktiga pengar. Se till att det är en bra idé att sälja din Dofus Kamas genom att kontrollera priserna hos andra Dofusanvändare som listar sina Kamas på vår marknadsplats.

Vad mer är, vi tar säkerheten och tryggheten för alla transaktioner på iGitems på stort allvar. Alla betalningar sker via vår säkra plattform. Vi krypterar varje användares privata data med SSL-teknik; detta innebär att all personlig information som anges under betalningen kommer att skyddas mot åtkomst eller stöld från tredje part. Betalningen till säljarna kommer också att hanteras på ett säkert sätt, vilket innebär att säljarna får sin utbetalning snabbt och säkert.

På iGitems tar vi oss tid att lära känna våra användare och erbjuda dem en personlig service. All kommunikation kan ske direkt via vårt livechatsystem, och vi använder även andra program för snabbmeddelanden för att tillgodose alla preferenser. Du kan hålla direktkontakt med oss och få snabb och effektiv kundsupport om du skulle behöva det vid något tillfälle.

Du kommer dessutom att kunna sälja Dofus Kamas snabbt utan att behöva vänta länge mellan att be om offerter och få erbjudanden från intresserade parter. Har din Dofus Kamas ett pris som du själv fastställer? Ännu bättre. Listan upp den helt enkelt gratis på iGitems, så kommer den att vara synlig för alla andra användare på vår Dofus-marknadsplats. Om en köpare är intresserad av att köpa din Kamas kommer de att lägga en beställning eller kontakta dig direkt via iGitems och börja förhandla med dig. Du kan själv bestämma om du vill acceptera deras erbjudande eller inte.

När transaktionen är helt genomförd erbjuder vi våra säljare en enkel tjänst: Vi skickar deras pengar direkt till deras önskade betalningsmetod, vilket innebär att det inte tar lång tid innan de får sina pengar från oss. Alla transaktioner sker inom vår säkra plattform mellan köpare och säljare anonymt.

Alla dessa faktorer gör iGitems till det bästa stället för att sälja Dofus Kamas. Kan du inte vänta med att ansluta dig till oss? Ta kontakt via vår 24/7 livechatsupport, e-post eller Discord, så hjälper vi dig gärna!

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?