Services
Registrera dig
Logga in

Köp CS:GO Skins - Marknadsplats för CS:GO-artiklar

Handla CS:GO-artiklar utan ansträngning på vår marknadsplats och hoppa över RNG eller att öppna lådor. Med låga priser och super sällsynta föremål är det en riktig kapplöpning om vem som kan få dessa saftiga erbjudanden snabbt!

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive, även känt som CS:GO, är ett taktiskt och strategiskt förstapersonsskjutspel som utvecklats av Valve. Det är det fjärde spelet i Counter-Strike-serien och släpptes för Microsoft Windows, OS X, Xbox 360 och PlayStation 3 den 21 augusti 2012.

Spelets syfte är att fullfölja mål som att mörda en VIP eller placera en bomb, antingen ensam eller med upp till fyra spelare i ett lag. Spelarna kan välja att spela som en av tretton olika kartor baserade på verkliga platser runt om i världen. Spelet har fem olika spellägen, vilka är Bomb Defusal, Hostage Rescue, Assassination, Arms Race och Demolition.

I spelet kan spelarna använda olika vapen, bland annat pistoler, stormgevär, hagelgevär och maskingevär, för att döda fientliga spelare. De kan också köpa utrustning som granater, rökgranater och kroppsskydd för att förbättra sina chanser att överleva. Spelarens hälsa regenereras långsamt med tiden. När en spelare dödas måste de vänta till nästa runda för att återuppstå.

CS:GO är ett av världens mest populära onlinespel med över 25 miljoner aktiva spelare. Det har också varit mycket framgångsrikt på tävlingsnivå, med turneringar som erbjuder stora prispotter. Den mest prestigefyllda turneringen är Valvesponsrade Majors, som erbjuder en total prispott på 1 miljon dollar. Den första turneringen hölls 2013 och den senaste var 2017. Team Liquid vann den senaste turneringen och tog hem ett pris på 500 000 dollar. Andra populära turneringar är Intel Extreme Masters, DreamHack och ESL One. Många professionella spelare tjänar sitt levebröd på att spela CS:GO på tävlingsnivå.

CS:GO är ett mycket populärt spel med ett stort antal tävlingsmänniskor. Spelet erbjuder många olika spellägen och kartor att spela på, samt en mängd olika vapen att välja mellan. Spelarna måste använda lagarbete och strategi för att klara målen och överleva mot andra spelare. Spelet är mycket utmanande och kräver mycket övning för att bli bra på det. De som är framgångsrika i spelet kan tjäna mycket pengar genom att tävla i turneringar. CS:GO är ett mycket roligt spel och kommer garanterat att glädja fans av förstapersonsskjutare.

Vad är CS:GO Items och Skins?

CS:GO items och skins är kosmetiska föremål som kan användas för att anpassa din karaktärs utseende i spelet. Det finns en mängd olika typer av föremål och skinn tillgängliga, inklusive vapenhudar, handskar och hattar.

Många av föremålen och skinnen i CS:GO kan erhållas genom att öppna lådor. Cases kan öppnas genom att köpa nycklar från Steam-butiken eller genom att byta med andra spelare. Vissa mer sällsynta föremål och skinn kan endast erhållas genom att öppna fall.

Vissa spelare väljer att sälja sina föremål och skins på betrodda webbplatser från tredje part som igitems. På vissa andra webbplatser kan spelarna satsa på utgången av matcher med sina föremål och skinn som valuta. Om de vinner får de tillbaka sin insats i form av ett annat föremål eller skin.

Läggandet av en ny kollektion av föremål och skinn möts ofta av en prisökning på äldre kollektioner på grund av att föremål i begränsad upplaga blir mer sällsynta. Detta har dock varit mindre vanligt sedan 2017 då Valve började släppa speciella evenemang som har sällsynta droppar från fall en gång i veckan under en evenemangsperiod.

Vad är CS:GO marknadsplats och handel?

CS:GO-objekt och skinn är kosmetiska objekt som kan användas för att ändra utseendet på din karaktär i spelet. De kan köpas från marknadsplatsen på Steam, eller så kan de erhållas som droppar när du spelar spelet. Det finns en mängd olika skins och föremål tillgängliga, och priset varierar från några få cent till hundratals dollar.

Populariteten hos CS:GO-skins har lett till att en blomstrande sekundärmarknad för dessa föremål har skapats. Vissa spelare säljer sina skins för riktiga pengar, medan andra byter dem mellan vänner. Priserna på skins kan variera dramatiskt, beroende på hur sällsynt och eftertraktad föremålet är.

CS:GO steam trading är processen att byta föremål mellan två spelare. Spelare kan byta alla föremål i spelet som de äger mot ett annat, så länge som båda spelarna har godkänt bytet.

Handling på en marknadsplats för tredje part avser användning av externa webbplatser eller tjänster för att byta CS:GO-objekt. Dessa webbplatser och tjänster gör det möjligt för spelare att byta föremål med andra som kanske inte finns på deras vänlista och erbjuder vanligtvis ett större utbud av föremål för bytet än Steam Community Market.

Användningen av tredjepartsmarknadsplatser kan vara riskabel, eftersom det inte finns någon garanti för att den andra spelaren faktiskt fullföljer bytet. Det är därför viktigt att endast handla med personer som du litar på. Dessutom är det alltid en bra idé att kontrollera andra handlares feedback innan du genomför en transaktion.

Varför köpa CS:GO-artiklar och skinn från oss?

Steam erbjuder ett inbyggt handelssystem som gör det möjligt för spelare att byta föremål med andra som finns på deras vänlista. Steam Community Market är en marknadsplats som gör det möjligt för spelare att köpa och sälja CS:GO-objekt med andra spelare runt om i världen. Valve reglerar Community Market och alla transaktioner är föremål för en avgift på 15 %. Denna avgift hjälper till att täcka kostnaderna för att driva marknadsplatsen och stöder själva spelet.

Om du letar efter ett större utbud av föremål att byta med, eller om du inte har några vänner som spelar CS:GO, kan iGitems vara det bästa alternativet för dig.

Vissa personer ser CS:GO-skins som en form av investering eftersom deras värde kan öka med tiden. Och andra vill helt enkelt se bäst ut och stå ut framför alla. Vem vill inte det?

Oavsett om du vill köpa eller sälja skins är det viktigt att vara medveten om riskerna med att göra det. Se till att göra din research innan du gör några transaktioner, och kom ihåg att vara säker när du handlar online.

Har du lust att få några sällsynta skins som gör att du sticker ut rejält i CS:GO-matcher? Bläddra bland våra alternativ nu och handla med garanterad säkerhet. Vi har marknadsplatsernas mest omfattande lager av skins och erbjuder de bästa erbjudandena med snabbaste leverans och kundservice dygnet runt. Gå med i vårt community nu och njut av dina CS:GO-matcher ännu mer!

Vilka är de mest eftertraktade CS:GO-artiklarna?

Det finns inget slutgiltigt svar på den här frågan, eftersom de mest eftertraktade föremålen och skins i CS:GO kan variera beroende på personliga preferenser.

Några av de mest populära föremålen som spelarna ofta är på jakt efter är dock AWP-skinnet "Asiimov", knivskinnet "Butterfly Knife" och pistolskinnen "Karambit" och "M9 Bayonet". Många spelare är också intresserade av att samla på sällsynta vapenfinishs, som den exklusiva rubinröda finishen på vissa vapen.

På grund av deras höga efterfrågan och sällsynthet kan dessa föremål ofta säljas för en betydande summa pengar på online-marknadsplatser.

Vissa föremål kan vara svårare att få tag på än andra på grund av deras exklusivitet eller begränsade tillgänglighet. Till exempel kan två typer av exklusiva knivfinishar endast erhållas med särskilda fall som Valve ger ut varje månad via drops - Damascus Steel och Marble Fade. De här föremålen visas vanligtvis i showcases i större turneringar, men de kan också hittas i den officiella Valve Store. Därför tenderar de att säljas för ett högre pris än andra knivskinn på Steam Marketplace.

Så om du vill lägga vantarna på några av de mest eftertraktade föremålen och skinnen i CS:GO är det en bra idé att hålla utkik efter dessa föremål på betrodda marknadsplatser som iGitems.

Vill du sälja CS:GO-artiklar eller skinn?

Spelare kanske vill göra sig av med oönskade CS:GO-artiklar eller skinn som de inte längre behöver. Eller så kanske de vill byta mot lite pengar för att köpa nya skins eller föremål som de ännu inte har. Genom att sälja eller handla med CS:GO-artiklar och skins på iGitems kan vi bidra till att både köpare och säljare förblir säkra och anonyma. Vi behandlar din betalning direkt eller på din begäran, vilket innebär att du får den snabbt. Vi garanterar att det inte kommer att finnas några dolda avgifter eller vänta länge. Är du orolig för att dina listade föremål inte blir sålda? Det borde inte vara något problem eftersom vi har en massiv aktiv användarbas och vi vet att spelare från hela världen är ivriga att köpa CS:GO-artiklar och skinn varje dag.

Om du vill sälja dina CS:GO-skins och föremål kan du ansluta dig till oss idag via vår livechatt och börja njuta av alla våra fantastiska fördelar - ladda upp dina föremål gratis redan nu via alternativet Sälj på vår webbplats. När det gäller handel med CS:GO-skinn och föremål är det ingen som gör det bättre än iGitems. Vi är det säkra och trygga valet för alla dina CS:GO-behov.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?