Services
Registrera dig
Logga in

Köp CS:GO-konton - CS:GO-kontomarknaden

Ett CS:GO-konto är nyckeln till att kunna spela på tävlingsnivå. Oavsett om du precis har börjat eller återvänder till CS:GO kan ett CSGO-konto med hög rang hjälpa dig att fokusera på ditt spelande. igitems erbjuder ett brett utbud av rankade konton att välja mellan. Med vår säkra och snabba leverans och kundsupport dygnet runt kan du ta din CSGO-upplevelse till nästa nivå!

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Counter-Strike: Global Offensive

Om du letar efter ett adrenalinpumpande skjutspel att sätta tänderna i, behöver du inte leta längre än till Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO). CS:GO släpptes 2012 och spelet är baserat på den populära Counter-Strike-serien och erbjuder en intensiv och utmanande FPS-upplevelse. Målet med CS:GO är att fullfölja mål (som att placera eller desarmera en bomb) eller att döda motståndarlagets spelare. Spelarna kan välja mellan en mängd olika vapen att använda i spelet, vart och ett med sina egna styrkor och svagheter. Spelare kan också köpa olika föremål för att hjälpa dem under matcherna, till exempel rustning och granater.

CS:GO finns tillgängligt för PC, Mac, Xbox One och PlayStation 4. CS:GO har sedan lanseringen varit mycket populärt sedan dess lansering med många turneringar och ligor som hålls över hela världen. Det har blivit ett av de mest populära FPS-spelen i världen. Det beror delvis på spelets mycket konkurrenskraftiga karaktär; bra spelare kan lätt dominera de som är nya i spelet. Som ett resultat av detta har CS:GO utvecklat en stor och passionerad fanskara som också är aktiv på sociala medier och streamingtjänster.

CS:GO började som en uppgradering av den tidigare versionen av Counter-Strike, men släpptes senare som en fristående titel efter sin framgång. CS:GO har fått flera uppdateringar sedan det släpptes, den senaste var Operation Riptide år 2021, med privata köer, korta tävlingsmatcher, nya deathmatchlägen och mycket mer.

CS:GO anses ofta vara ett av de mest skicklighetsbaserade förstapersonsskjutare som finns, eftersom bra spelare lätt kan dominera de som är nya i spelet. Det har lett till en tävlingsscen där spelare kan tävla i turneringar om priser på upp till 1 000 000 dollar. Eftersom CS:GO fortsätter att öka i popularitet är det troligt att denna prispott bara kommer att fortsätta att öka. Spelare kan titta på live-strömmar av turneringar på webbplatser som Twitch.tv eller YouTube Gaming.

CS:GO är ett utmärkt spel för dem som letar efter en konkurrenskraftig och utmanande skjutupplevelse. Spelet finns tillgängligt på en mängd olika plattformar och har ett stort, aktivt community. Spelet uppdateras också ofta med nytt innehåll, vilket gör att spelarna aldrig blir uttråkade. Oavsett om du är nybörjare eller veteran inom förstapersonsskjutare är CS:GO definitivt värt att prova.

Vad är CS:GO-spelet?

Det finns sex olika spellägen i CS:GO.

Den första är Arms Race, där spelarna måste tävla för att få kills med specifika vapen.

Det andra är Demolition, där spelarna också måste tävla för att få dödar, men med en tidsbegränsning.

Den tredje är Casual, ett mer avslappnat läge för spelare som bara vill ha lite kul.

Den fjärde är Competitive, som är det huvudsakliga tävlingsläget i CS:GO och där lagen ställs mot varandra i en tävling för att se vem som kan nå 16 rundor först.

Den femte är Deathmatch, där spelarna tävlar om vem som kan få flest döda.

Och den sista är Suicide, där spelarna elimineras från spelet så fort de dör.

Vilket spelläge du väljer kommer i slutändan att bero på personliga preferenser. Men Competitive är det läge som erbjuder den bästa tävlingsupplevelsen och bör vara ditt förstahandsval om du vill förbättra dina färdigheter.

Vilka typer av CS:GO-konton finns tillgängliga?

Ett Prime-konto är ett konto som har verifierats av Steam. Den korta historien bakom denna verifiering är att du vill spela med andra personer som har en lägre risk att fuska. Det betyder att om någon vill hacka - så hackar de på andra konton eller hackar dem på ett annat sätt än genom att vara en del av "prime community".

Ett smurfkonto är ett konto som någon skapat för att spela mot och med personer som är betydligt sämre än de själva. Det görs för att det är roligare och mer utmanande att spela mot personer som inte är lika bra som du själv. Dessutom kan smurfing användas som ett inlärningsverktyg - genom att spela mot bättre spelare blir man snabbare bättre.

Vissa personer smurfar också för att få en högre rang i matchmaking. Eftersom matchmaking-algoritmen tar hänsyn till din skicklighet när den kopplar ihop dig med andra spelare, kommer spel mot lättare motståndare att leda till en snabbare uppgång i rankingen.

Varför köpa ett CS:GO-konto?

Spelare kanske köper CS:GO-konton för att de vill börja spelet med en högre rang eller fler skinn. En spelares rang i CS:GO återspeglar deras färdighetsnivå i spelet. Ju högre rank desto mer skicklig anses spelaren vara. Genom att köpa ett konto med en redan rankad plats kan spelarna spara tid och möda på att försöka höja sin rank själv.

Skins är kosmetiska föremål som ändrar utseendet på en spelares vapen i spelet. De kan köpas med riktig valuta eller tjänas in genom att utföra vissa uppgifter i spelet. Skins kan också bytas med andra spelare mot andra skins, vapenmodifieringar eller till och med pengar. Vissa skinn är värda mycket pengar och kan säljas för hundratals eller till och med tusentals dollar. Spelare kan köpa CS:GO-konton så att de kan få fler skins att använda i spelet.

Det finns många anledningar till att spelare vill köpa CS:GO-konton. Oavsett anledning kan det vara ett bra sätt att komma igång med spelet att köpa ett konto. Vill du köpa ett CS:GO-konto? I så fall kan du besöka vår webbplats idag! Vi erbjuder prima högt rankade konton till konkurrenskraftiga priser och de billigaste smurfarna för en nystart. Du kommer inte att hitta ett bättre erbjudande någon annanstans. Köp nu och börja spela med de bästa av dem.

Om du fortfarande är osäker på om det är rätt för dig att köpa ett konto eller inte, läs vidare för mer information på igitems om fördelarna med att göra det. Att köpa ett konto kan ge dig otaliga timmar av underhållning och kan spara dig mycket tid i det långa loppet.

Varför välja iGitems för köp av CS:GO-konto?

Vill du köpa CSGO-konton från pålitliga säljare? Du har kommit till rätt ställe eftersom det är precis vad iGitems är här för. iGitems erbjuder det säkraste sättet att köpa CSGO-konton. Vi kopplar ihop köpare med betrodda säljare från hela världen som har samlat på sig flera års feedback, och du garanteras fullständig betalningssäkerhet. iGitems' okomplicerade registreringsprocess gör det också enkelt för båda inblandade parter. Säljare får gratis postning, teknisk support, allt medan säkra transaktioner garanteras mellan dem och köpare.

Det bästa stället att sälja dina CS:GO-konton? iGitems.

iGitems är det perfekta stället för att sälja ditt CS:GO-konto. Varför? Vår marknadsplats för CS:GO-konton erbjuder flera fördelar jämfört med andra metoder, bland annat säkerhet och trygghet, bekvämlighet, kundservice och professionalism. Vår användarbas växer snabbt, så du kan vara säker på att ditt CS:GO-konto kommer att ses av fler potentiella köpare än vad andra plattformar erbjuder. Dessutom kan du lista ditt föremål gratis, så det är kostnadseffektivt att annonsera på vår webbplats. Vi prioriterar också bekvämligheten för våra användare och erbjuder en enda kontaktpunkt för både säljare och köpare. Om något går fel under en transaktion eller om du har några frågor eller funderingar hjälper vår kundtjänst gärna till genom 24/7 livechatt.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?