Services
Registrera dig
Logga in

Köp Clash Royale-konton - handel med CR-konton

Det kan vara svårt att starta ett nytt konto, så börja på rätt fot med dessa fantastiska Clash Royale-konton. Oavsett om du letar efter ett konto på hög nivå eller ett nytt konto för att hjälpa dig genom några av spelen har igitems allt du behöver.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Varför köpa ett Clash Royale-konto?

Om du köper ett Clash Royale-konto kan du få ett konto med fantastiska funktioner och förstklassiga kort! Att slipa ett Clash Royale-konto kan ta enormt mycket tid, få tillbaka den tiden med ett nytt konto från igitems.

Vi erbjuder ett brett utbud av olika alternativ till försäljning. Vi har små konton till tungviktare när det gäller statistik och föremål. Du kan få vilken typ av konto du än behöver genom att surfa runt på vår lättanvända marknadsplats och filtrera ner på vad som är viktigast för dig.

Vad man ska titta på när man köper ett Clash Royale-konto

Det handlar om att väga för- och nackdelar. Bättre konton kostar mer, men de kan också ha bättre funktioner för dina behov. När du tittar på Clash Royale-konton är det bäst att välja ut vad du specifikt behöver, eftersom alla är olika. Nedan har vi listat några av de viktigaste funktionerna som vanligtvis skiljer konton åt.

  • Kort är ryggraden i alla kortspel. Ditt kortspel är din spelplan och varje olika typ har sin egen funktion för vad du vill uppnå i strid, från att störa en motståndares strategi all-out med eller bromsa fiender när de attackerar. Inom Clash Royale gäller att ju mer sällsynta, starkare och mer efterfrågade kort, vanligtvis, desto högre pris på kontot. Detta beror på att endast toppspelare som har ägnat sin tid åt spelet kan få tag på dem.
  • Trofies är en representation av ditt kontos stridsförmåga, detta avgör vilken nivå ditt konto har och därmed vilka spelare du kommer att spela mot.
  • Ingame Currencies används för att köpa och uppgradera kort samt skapa en klan. Ädelstenar å andra sidan köps med riktiga pengar som kan spenderas på köp i spelet som att låsa upp kistor eller köpa guld för användning utanför din kortsamling.

  • Kontonivå, vissa bonusar låses upp beroende på kontonivå. Ju högre du går, desto större är dina chanser till en belöning, till exempel unika kort.

För att sammanfatta det hela, typiskt sett är det så att ju högre dessa funktioner är, desto dyrare blir kontot. Naturligtvis är varje konto dock unikt, så vi rekommenderar att du kollar beskrivningen och bilderna mer ingående, det är upp till dig att fatta beslutet i slutändan.

Hur man köper ett Clash Royale-konto

Att köpa ett Clash Royale-konto kan vara en skrämmande upplevelse om det görs på fel sida, detta är en av de viktigaste anledningarna till varför vi har skapat iGitems. Vi har skapat en säker och lättanvänd marknadsplats som gör det möjligt för dig att köpa allt clash royale-relaterat med absolut lätthet!

För att göra det ännu enklare har vi skapat en snabbguide som hjälper dig att komma igång!

  1. Se igenom de listade Clash Royale-kontona och välj ett som passar dina behov.
  2. När du är nöjd klickar du på knappen "Köp nu" och gör en betalning.
  3. Avhängigt av leveranstiden kommer du att få ditt konto mycket snart! Ibland kan dock leveranstiderna variera beroende på säljaren.
  4. Grattis, du har gjort din första beställning. Betygsätt gärna din säljare, varje omdöme hjälper våra säljare att lyckas på vår plattform.
5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?