Services
Registrera dig
Logga in

Köp Clash of Clans klaner klaner - CoC Item Marketplace

Vissa säger att Clash of Clans handlar om klaner. Spelarna överlever när deras klan gör det. Spelare trivs när de är en del av en stark och välmående klan. När det finns ständiga attacker från våldsamma fiender och episka strider mellan klaner kan det hjälpa dig att ta ditt spel till nästa nivå om du äger en högklassig klan.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Clash of klaner

Clash of Clans är ett gratis mobilt strategispel utvecklat och publicerat av Supercell. Spelet släpptes för iOS-plattformar i augusti 2012 och för Android i oktober 2013.

Det verkar som om Supercells huvudsakliga avsikt med det här spelet var att göra något som lätt kan plockas upp av nya spelare och lika lätt glömmas bort igen av uttråkade veteraner. Spelets grundprincip är enkel: lev ditt liv, gå med i klaner, träna trupper, attackera andra människor för resurser och troféer, upprepa.

Så vad är det som är så speciellt med det? Även om de flesta spelare inte är särskilt förtjusta i annonser i appen och mikrotransaktioner är de ändå beroende av det rika innehåll som spelet erbjuder och de olika strategier som de kan utforska. Spelet uppdateras ständigt med nytt innehåll, nya funktioner och evenemang. Och slutligen är gemenskapen en av de bästa som många spelare har stött på i något mobilspel.

Målet med Clash of Clans är att bygga en by, träna trupper och attackera andra spelare för att tjäna guld, Elixir och Dark Elixir. Spelet kan spelas ensamt eller med vänner.

Det finns elva byggnader i spelet: Det finns elva byggnader i spelet: Stadshus, kasern, mörk kasern, bågskyttetorn, tesla-torn, kanon, murbruk, luftförsvar, trollkarlstorn, barbarkungens hydda och örnbågsartilleri.

Trupper klassificeras i tre typer: marktrupper, lufttrupper och belägringstrupper. Marktrupper används främst för försvar, medan lufttrupper och belägringstrupper främst används för anfall.

Spelet har fem defensiva strukturer: Det finns fem försvarskonstruktioner: murar, bågskyttetorn, tesla-torn, kanoner och granatkastare.

Spelet har också fyra trollformler: Det finns också fyra trollformler: Lightning Spell, Fireball Spell, Earthquake Spell och Poison Spell.

Clash of Clans är ett av de mest populära mobilspelen i världen. I oktober 2012 rapporterade The Verge att det var den mest nedladdade appen globalt.

Vad är valutorna i Clash of Clans?

Det finns fyra valutor i spelet: Guld, Elixir, Dark Elixir och Gems. Guld och Elixir används för att bygga och uppgradera byggnader respektive trupper. Dark Elixir används för att träna mörka trupper och finns endast i dark elixir borrar och gruvor. Ädelstenar är premiumvalutan i Clash of Clans och används för att köpa resurser, snabba upp produktionstider och köpa andra föremål i spelet.

Gems kan användas för att köpa guld, elixir och dark elixir. De kan också användas för att uppgradera byggnader, forska om trollformler och trupper och köpa fällor. Ädelstenar kan tjänas in genom att fullfölja prestationer eller genom köp med riktiga pengar. Spelare som inte vill spendera pengar på ädelstenar kan tjäna dem genom att spela genom att samla mynt och öppna skattkistor. I februari 2017 meddelade Supercell att de skulle ta bort möjligheten att köpa ädelstenar med riktiga pengar. Det enda sättet att få ädelstenar nu är genom gameplay eller ädelstenslådor. Ädelstenar delas också ut till spelare som uppnår vissa milstolpar i spelet.

Du kommer att behöva massor av ädelstenar. Vad är sätt att tjäna dem?

Tjäna gratis ädelstenar: Bygg och uppgradera ditt stadshus så mycket som möjligt för att låsa upp kistor och vinna fler gratis ädelstenar. Slutför prestationer för att få extra ädelstensbelöningar och öka antalet troféer i spelet för att påskynda insamlingen av troféer. Uppgradera byggare, trupper, försvar osv. så snabbt som möjligt. Du kan också använda myntmaskiner som Gold Mine eller Gem Mine när de låses upp i Town Hall 9 för att tjäna gratis ädelstenar varje dag (antalet ädelstenar som du tjänar varje dag beror på hur mycket guld och elixir du har samlat på dig).

Klipp på videor för att tjäna ädelstenar: Om du inte vill lägga tid på att uppgradera alla dina byggnader är det enkelt att titta på videor för att tjäna gratis ädelstenar. Du kan titta på korta videoklipp eller trailers för appar på App Store och Google Play eller delta i andra erbjudanden från sponsorer för att tjäna ädelstensbelöningar. Se till att hålla utkik efter erbjudanden som är tillgängliga hela dagen, så att de inte löper ut innan du har en chans att använda dem. Du kan också välja erbjudanden baserat på hur många ädelstenar de belönar (ju fler ädelstenar som erbjuds per erbjudande, desto längre tid tar det att slutföra erbjudandet) och om de är automatiska ädelstenar eller om de kräver manuell input.

Handla in dina byten: Om du har spelat Clash of Clans ett tag och har en massa guld och elixir över som ligger och skräpar, kan du byta in det mot ädelstenar genom att besöka Gem Trader i din by.

Använd klanspel för att tjäna ädelstenar: Clan Games är en ny funktion som lades till i Clash of Clans i november 2017. De är minispel som arrangeras av klanmedlemmar och erbjuder ädelstensbelöningar till deltagarna.

Köp ädelstenslådor: Som tidigare nämnts delas Gem Boxes ut till spelare som når vissa milstolpar i spelet, till exempel att nå stadshusnivå 10 eller 11. Dessa ädelstenslådor innehåller ett antal ädelstenar mellan 500 och 5 000.

Spara upp dina ädelstenar: Om du inte har bråttom att få fler ädelstenar kan du spara dina ädelstenar för större inköp längre fram. Supercell erbjuder till exempel erbjudanden där spelare kan köpa buntar av ädelstenar till ett rabatterat pris. Ju fler ädelstenar du köper på en gång, desto större blir rabatten.

Få vänner att ge dig ädelstenar som gåva: Om du har vänner som också spelar Clash of Clans kan de ge dig ädelstenar i present genom att gå till sin by och välja knappen "Gift" under fliken "Gems". Du måste ange spelarens namn och klicka på knappen "Skicka". Din vän kommer sedan att få ett meddelande där han/hon uppmanas att bekräfta gåvan.

Gör inte av med alla dina ädelstenar på en gång: Om du har sparat en massa ädelstenar kan det vara frestande att göra av med alla på en gång. Det är dock en bättre idé att sprida ut dina köp av ädelstenar så att du kan få ut det mesta av dem.

Läs alltid erbjudanden om ädelstenar noggrant: Se till att notera alla eventuella begränsningar och krav för erbjudanden om ädelstenar för att säkerställa att de är giltiga (till exempel kan vissa erbjudanden endast vara tillgängliga för utvalda spelare). Du kan också klicka på info-ikonen som finns i de flesta gem-erbjudanden i din by för att se en detaljerad beskrivning av erbjudandet och dess villkor. Kom ihåg: Om något ser för bra ut för att vara sant, är det förmodligen det!

Få gratis ädelstenar genom att utföra uppgifter: Ett annat sätt att få gratis ädelstenar är att utföra uppgifter i Clash of Clans. Det finns ett antal olika uppgifter som du kan utföra, till exempel att plundra andra byar, vinna klankrig och donera trupper till dina klankamrater. När du har slutfört en uppgift får du ett meddelande om hur många ädelstenar du har tjänat.

Du kan dra nytta av ädelstensrelaterade kampanjer: Supercell erbjuder ofta kampanjer och erbjudanden relaterade till ädelstenar. De kan till exempel erbjuda en viss mängd ädelstenar till ett rabatterat pris. Se till att hålla ett öga på Clash of Clans-bloggen och kanalerna i sociala medier (Facebook och Twitter) så att du inte missar några erbjudanden med anknytning till ädelstenar.

Få gratis ädelstenar genom att svara på undersökningar: Ett annat sätt att få gratis ädelstenar är att svara på enkäter online. Du kanske har stött på webbplatser som lovar tusentals ädelstenar för att fylla i deras undersökningar, men tyvärr är de flesta bedrägerier som aldrig betalar ut. Det finns dock några få legitima undersökningssajter som verkligen ger bort gratis ädelstenar i utbyte mot din tid. Ett exempel på en seriös webbplats som ger bort gratis ädelstenar är Google Opinion Rewards, som vanligtvis erbjuder spelarna omkring 50-70 ädelstenar efter att ha slutfört en undersökning.

Skynda dina överflödiga resurser mot ädelstenar: Ett annat sätt att få gratis ädelstenar är att byta in dina överskottsresurser mot ädelstenar. Denna process kan vara lite tidskrävande, men det är ett bra sätt att få gratis ädelstenar utan att spendera några pengar.

Vilka CoC-artiklar köper spelare?

Gemenskaper: Det enda sättet att få dem är att tjäna dem eller köpa dem med riktiga pengar. Ädelstenar kan användas för uppgraderingar och för att förbättra trupper i krig, men väntetiderna kommer ändå att öka om du inte har tillräckligt med dessa dyrbara ädelstenar till hands. Du tjänar bara 10-15 Gems per dag på max från att ta bort hinder, slutföra prestationer och använda Google Play Rewards. Så för att få fler byggare och göra dina soldater redo för krigen på ett effektivt sätt rekommenderas det att köpa Gems.

CoC Clans: Spelet har många spellägen, inklusive möjligheten för spelarna att bilda klaner. CoC Clan-systemet är ett bra sätt eftersom det ger en möjlighet för grupper av människor som vill ha mer action när de slår sig samman och slåss mot andra klaner. Dessa strider kan ske på två sätt: genom att man samlar ihop medlemmarnas troféer från attacker för att se vilken klan som har vunnit flest krig; genom vad som lätt kan bli ett episkt 48-timmarskrig mellan två rivaler - Clash Of Clans Clan Wars. Den ena sidan startar attacker mot olika medlemmar på den andra sidan medan de desperat försöker skydda sina allierade.

Med så många spelare i spelet är det svårt att hålla jämna steg med de främsta. Men även om det finns klaner på nivå 10 som dominerar scenen påverkas inte nybörjare eftersom matchmaking förhindrar användare med högre CoC Clan nivåer eller maxade trupper som kanoner från att attackera klaner på lägre nivåer. Trots dessa mekanismer som införts för att skydda kommer nya kämpar fortfarande att gå miste om innehåll som Clash Of Clans-trupper och föremål som bara blir tillgängliga efter en lång tid av spelande. Men spelarna bör inte oroa sig för mycket eftersom allting så småningom bör komma samman, även om det tar lång tid.

Det finns ett sätt för spelarna att hoppa över alla tidskrävande och noggranna ansträngningar som krävs för att bli konkurrenskraftig. De kan köpa CoC Clans genom att köpa ett klanledarkonto, vilket ger dem tillgång till klaner på upp till nivå 10 samt andra fördelar.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?