Services
Registrera dig
Logga in

Köp ARK: Survival Evolved-artiklar - ARK Items Trading Marketplace

Letar du efter det bästa sättet att överleva ARK? Allt handlar om att vara förberedd. Tyvärr kan det ofta vara tidskrävande och svårt att förbereda sig i detta enorma spel, varför inte hoppa över det och säkerställa din framgång med Dinos, Eggs, and Kibble från igitems!

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om ARK: Survival Evolved

Du kanske har hört talas om ARK: Survival Evolved, men visste du att det är fullt av mer än bara dinosaurier och resurser? I det här spelet finns det också föremål som Tek, metallväggar och Elemental Dust Gachas. Dessa element kommer tillsammans till ditt förfogande och säkerställer din framgång i detta överlevnadsspel.

Människans överlevnad står på spel i den nyaste evolutionen: ARK Survival Evolved. Denna förhistoriska värld har förvandlats med ett antal oförutsägbara varelser som kommer att göra allt för att se dig dö av miljöfaror eller andra spelare som tävlar om din matförsörjning. Du måste skrapa det här landskapet, tämja vilda djur genom ARK-ägg och samla resurser. Eller ännu värre, jaktgrupper kan komma förbi vilken minut som helst och leta specifikt efter mänskligt byte.

Det finns många sätt att skaffa förnödenheter i ARK, från domesticering av vilda djur, till exempel Rex och Dilo kibble. Du kan köpa dem från andra spelare eller få en genom försäljning av ägg från en tredjepartswebbplats som igitems. Du kan också behöva köpa Wyvern-mjölk som endast är tillgänglig om spelaren har en kvinnlig wyvern eller en alfa-bossdrottning. Det är dock inte så lätt att hitta dessa resurser. Slutligen finns det alltid möjlighet att skaffa sig nya allierade som Quetzals som säljer alla djurkompisar till vilket pris som helst - perfekt för dem som ser fram emot äventyr utanför sin hemö.

Vilka toppföremål i ARK: Survival Evolved bör du skaffa?

ARK: Survival Evolved är ett spel som utspelar sig på en ö där spelarna måste göra alla möjliga saker från fiske, jakt och hantverk av föremål. Men om du inte har dessa nödvändiga resurser kan det vara svårt eftersom det kanske inte finns några närliggande platser med det du letar efter. I det här fallet väljer spelarna ibland att köpa dem från säljare.

Här är några av de mest användbara föremålen för att du ska kunna överleva längst i ARK Survival Evolved:

  • Vault: Din stams överlevnad beror på hållbarheten och säkerheten i deras valv. När andra spelare hotar att göra räder är det viktigt att bygga en ogenomtränglig bas som kan hålla allting säkert inuti - inklusive skatter.
  • Bolas: Det finns ingen anledning att fly från en strid när du har bolas. Dessa gripkrokar är ett utmärkt verktyg i början av spelet, och deras användbarhet minskar inte med tiden. Du kan rädda dig själv i farliga situationer genom att kasta de här små enheterna mitt i roam så att de fäster sig på Ark dinos med högre nivåer än din egen, vilket ger dem tillräckligt med slapphet innan de våldsamt snäpper tillbaka mot dig.
  • Pärlor: Dessa skatter kan hittas i det djupblå havet. De är en av spelets mest värdefulla resurser. Pärlföremål kräver speciella material som kallas "silikapärlor" som ingrediens - dessa vackra ädelstenar ger kraftfulla förtrollningar för din utrustning när de tillverkas på rätt sätt.
  • Gädda: En pike innebär att man inte är slösaktig med resurser. När det går snabbt att skjuta i stort sett allt som rör sig kan det dränera resurser, varför inte använda något som är lättare på ammunition, som t.ex. pinnar?
  • Rocket Launcher: Det här kraftfulla vapnet kan jämna baser och fiendestammar med marken med ett enda skott. Det är värt att investera i, men se till att du har tillräckligt med resurser först.
  • Bågar: När du börjar spela det här spelet till en början obeväpnad i det vilda, leta efter bågar som kan göra dig till jägare istället för den jagade.

Varför köpa ARK: Survival Evolved-artiklar?

ARK: Survival Evolved är ett spel som kommer att hålla dig på tårna med timmar av intensivt spelande. Du finner dig själv jordad på en oupptäckt tropisk ö som befolkas av kolossala dinosaurier och måste överleva farorna där, allt medan du letar efter resurser som trä eller metall för att tillverka verktyg som behövs mot fiender som Triceratops. Samtidigt måste du bygga robusta skyddsrum av de små bitar som lämnas kvar när de är döda.

Spelet är utmanande för nybörjare och straffar dem som gör misstag. Det betyder att för att överleva och ta sig fram genom ARK Survival Evolved:s enorma karta behöver du bra utrustning från början till slut, annars blir det näst intill omöjligt. Tack vare de populära marknadsplatserna för föremålshandel på nätet kan du hitta massor av värdefulla föremål som hjälper dig att ta dig fram i den hårda miljön.

Vilka ARK: Survival Evolved-artiklar att köpa?

Dinos: I ARK: Survival Evolved kommer du att stöta på massor av olika varelser, där dinosaurier är de överlägset mest kända och eftertraktade. Du hittar växtätare, köttätare eller fiskätare som kan ha olika temperament, till exempel passiva/docila beroende på deras typ; vissa har till och med varierande reaktioner mot andra dinosaurier beroende på om de är aggressiva nog för strid (tänk tämjning). En viktig del när det gäller att tämja dessa vilda djur är att avgöra vad som fungerar bäst för dig. En av de mest spännande delarna av att spela i det här spelet är att du kan rida på vissa dinosaurier, vilket ger dig själv stridsfördelar. Du kan till och med få byte från dem, till exempel kött eller pärlor. Att tämja dinos är en av de viktigaste delarna för att överleva i ARK. Att tämja dem gör inte bara ditt liv enklare, utan ger dig också ett djur som arbetar för dig! Tämjda varelser är bra monster som kan samla resurser eller slåss mot fiender om det behövs på endera sidan.

Wyverns: ARK Wyverns är snabba och kraftfulla varelser som kan användas för att skörda eller tämja. De har ett starkt andningsvapen och god uthållighet, så de är användbara som strids- och resehästar i spelet. Om du föredrar att samla föremål framför att slåss mot fiender är dessa wyverns fortfarande ett bra tillägg till din inventering.

Kibble: För dem som vill tämja en varelse snabbt och enkelt kan kibble vara ditt bästa alternativ. Kibbles finns i flera olika varianter: basic för varelser på lägre nivå som Chinchilla eller Skinks; sedan finns det simple, regular, superior; exceptional ger ännu mer kraft samt extraordinary som bara fungerar på sin maximala potential när du tämjer exotiska arter som Griffins.

Metal Ingots: Du behöver Metal Ingots för att tillverka all den viktigaste utrustningen i ARK: Survival Evolved, som skjutvapen och explosiva vapen. De används också för att tillverka ammunition, elkablar, plockepinnar (pinnar), valv som förvarar föremål på ett säkert sätt - you name it. Metal Ingot har många användningsområden i sig själv och kan bytas med andra överlevande. Genom att köpa dessa kommer du att avancera mycket snabbare än om du samlar dem själv.

Vapen: ARK är full av aggressiva varelser som kan hota din överlevnad. Rätt vapen hjälper dig att överleva även om du inte planerar att fullt ut delta i PvP-strider. Vapen finns i många former och storlekar, men de tjänar alla ett mål: att eliminera vad som än kommer i kontakt med dem.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?