Services
Registrera dig
Logga in

Köp Apex Legends-konton - Marknadsplats för Apex Legends-konton

Spelet är fortfarande nytt och gemenskapen har precis börjat växa, men spelarna har redan börjat se att det finns mer än ett sätt att ta sig fram i spelet! Det stämmer, med Apex legends-konton hos igitems kan du hoppa över leden och hämta ett konto med massor av kvalitetsskinn. Ta ditt spel till nästa nivå idag

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Apex Legends

Statistiken visar att Apex Legends, ett gratis battle-royale-spel för hjälteskyttar, snabbt har blivit ett av de mest populära battle-royale-spelen bara några veckor efter att det släpptes i februari 2019. Om du aldrig har spelat det här spelet tidigare och vill veta vad all uppståndelse handlar om är vi här för att ge dig lite detaljerad information om ämnet.

Inställningen kommer att vara bekant för alla som har spelat PlayerUnknown's Battlegrounds eller Fortnite: Battle Royale, men det finns några intressanta innovationer här. Framför allt är det en grupp på tre som spelar bland andra lag varje match som ger en fascinerande dynamik. Här är vad du kan förvänta dig av det här spelet för att hjälpa dig att avgöra om det är något som kan intressera dig.

Miljön i Apex Legends är densamma som i Titanfall, som kom ut 2014. Apex Legends utspelar sig 30 år efter det föregående spelets händelser och följer en grupp hjältar som kallas "Legends". Du spelar som en lagmedlem som måste kämpa mot andra lag som består av 3 spelare vardera (totalt 20 lag aka 60 spelare per match). Dina karaktärer/legendarer är utrustade med speciella förmågor som hjälper dem att överleva tillräckligt länge för att nå eller skydda ett evakueringsfartyg. Dessa inkluderar gripkrokar, taktiska sköldar, röstblockerare och verktyg för terränghackning.

För dem som inte är bekanta med Battle Royale-spel finns här några punkter om hur Apex Legends skiljer sig åt. Spelet startar med 60 spelare i stället för de vanliga 100. Planet som för alla in på kartan är mycket större än vanligt, vilket gör det möjligt att sprida ut spelarna helt och hållet. De tre karaktärerna i varje lag kan kommunicera med varandra privat via röstchatt.

Apex Legends är ett spel som är gratis att spela, men det har många köp i spelet. Inspelad valuta kan användas för att köpa loot boxes eller låsa upp fullpackningar för specifika legender. Du kan också köpa föremål från butiken med riktiga pengar. Det här spelet är gratis och spelarna behöver bara betala om de vill ha exklusiva kläder och tillbehör till sina legender eller vapenskins som hjälper dem att sticka ut på slagfältet.

Vilka aspekter ska man titta på när man köper ett Apex Legends-konto?

Med Apex Legends nya patchar och uppdateringar som implementeras blir det alltmer uppenbart att den bästa tiden att köpa ett Apex Legends-konto är nu. För dem som vill spela spelet professionellt eller bli riktigt bra på det snabbt utan att spela för många spel för att låsa upp alla legends och andra värdefulla föremål/skins, skulle det vara ett idealiskt alternativ att köpa ett Apex Legends-konto för att slå dem som spelar dag och natt.

Så köp ett Apex Legends-konto, eller kanske till och med fler, medan spelet fortfarande är populärt och du kan hålla dig i framkant på det här sättet. För de spelare som vill köpa ett av kontona men inte har någon aning om var de kan hitta konton av hög kvalitet, finns här några råd om vilka egenskaper ditt framtida konto bör ha.

Det viktigaste är att kontots nivå och rang är en viktig faktor som du bör uppmärksamma om du letar efter ett konto av hög kvalitet. Om rankningen är för låg kommer du inte att få mycket nytta av det eftersom det är utmanande att vinna matcher inledningsvis på grund av att andra spelare inte är tillräckligt bra för att ta sig ur de lägre rankningarna. Du kan förmodligen nå seger senare, men bara om du arbetar hårt och ägnar en viss tid åt det här spelet varje dag. Om möjligt, leta efter konton med alla olika karaktärer upplåsta och en hyfsad rang.

Det finns många sätt att spendera pengar i Apex Legends, och ett sätt är genom skins. Det här spelet har massor av anpassningsmöjligheter för spelare som vill att deras favoritlegender eller vapen ska få ett annat utseende än det de för närvarande har utrustade på sig. Det finns redan mycket tillgängligt, men mer kommer att komma med tiden. Konton med mer anmärkningsvärda skins eller Legendary-skins brukar ha högre priser och mer spelares uppmärksamhet.

Det finns andra värdefulla föremål att ta hänsyn till när du letar efter ett Apex-konto, och troligtvis är det så att ju fler och bättre föremål ett konto har, desto högre är kontots värde. Sådana föremål inkluderar Apex Packs (loot boxes), Apex Coins (premiumvaluta som används för att köpa presenterade föremål och Apex Packs), Crafting Metals (tjänas in genom att öppna Apex Packs och används för att låsa upp kosmetika), Legend Tokens (tjänas in genom varje match du spelar och används för att låsa upp legendarer och butiksexklusiv kosmetika), med mera.

Varför köpa ett Apex Legends-konto?

Apex Legends har aldrig gjort spelarna besvikna med sin rutinmässiga säsongsstart och friskt nytt innehåll, inklusive nya legendarer och skinn. Nu är en bättre tid än senare att köpa ett Apex Legends-konto eftersom du får tidiga ledtrådar i detta spel med nuvarande och framtida säsonger att njuta av.

Har du någonsin velat få skinn från en tidigare Battle Pass-säsong som inte längre är tillgängliga? Tja, nu med Apex Legends konto köp finns det en möjlighet för spelare som saknar dessa kosmetiska föremål. Eftersom dessa skinn inte kan köpas och inte heller ges under normalt spelande längre, är köp av ett Apex-konto det enda alternativet för att få det du vill ha.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?