Services
Registrera dig
Logga in

Köp Albion Online Silver - Albion Online Silver Marketplace

Albion Online är ett sandlådespel där du kan vara vad som helst från grunden uppåt.igitems har pålitliga säljare som tillhandahåller billigt silver för spelare som verkligen vill ta sitt spel till nästa nivå utan allt det tråkiga arbetet med att skaffa silver.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Albion Online

Albion Online är ett sandbox MMO som utspelar sig i en medeltida värld av arthuriska legender. Du kan välja att spela som en av de 10 raserna och behärska över 50 olika förmågor från magi till bågskytte. Utnyttja de vidsträckta landskapen på jakt efter resurser eller upptäck de hemliga skatter som gömts av tidigare civilisationer. Du kan handla med NPC-handlare eller slå dig ihop med andra spelare för att skapa ett gille och erövra territorier för dig själv. När ditt gille väl äger ett slott finns det inga gränser för vad de kan göra! Bekämpa monster tillsammans, träna era färdigheter mot varandra, skapa utrustning till kraftfulla rustningssatser eller förgöra alla som vågar korsa er väg. Eftersom Albion Online utspelar sig i en persistent värld där alla handlingar får konsekvenser, kommer det att vara upp till dig att inspirera dina medspelare med din legend.

Varför spelar folk Albion Online?

Människor spelar Albion Online av många anledningar, men den vanligaste är det roliga spelet och de sociala aspekterna som kommer från att spela i en medeltida värld. Det som gör Albion Online unikt är att det har alla de element du förväntar dig av ett sandlådespel utan att tvinga dig att välja mellan dem. Resultatet är ett MMO där du har full kontroll över hur du vill spela spelet. Du kan välja vilka föremål du tillverkar eller vem som ska anställas när du bygger ditt gilles fäste, även om det innebär att du måste begå förräderi mot andra i gillet om det kommer att gynna dig på något sätt. Om det inte finns några resurser i närheten av ditt territorium, så gå ihop med andra gillen för att plundra deras om du vill, eller försök att ta det för dig själv med våld.

Albion Online har ett innovativt "uppgraderingssystem" som låter spelarna omvandla all utrustning de hittar till högkvalitativ utrustning. Vare sig det är ett svärd, en rustning eller till och med sällsynta magiska prydnadssaker som hittas i Albions djupaste fängelsehålor. Alla föremål kan uppgraderas med tillräckligt med tid och resurser. Det betyder att det inte finns några värdelösa föremål i Albion Online vilket uppmuntrar social interaktion mellan spelare som annars kanske inte har något att erbjuda varandra.

Det faktum att de mest värdefulla resurserna finns djupt inne på fiendens territorium tvingar också spelarna att samarbeta oftare än i vanliga MMO:er. Till exempel kan en spelare smyga in i ett fientligt slott för att stjäla förnödenheter, medan ett annat gille plundrar de lokala gruvorna i ett annat slott på andra sidan kartan. Under tiden har det första slottet som plundrades skickat ut ett rop på hjälp och de som svarar på det skulle gå samman för att slåss mot den som är kvar och försvarar sitt byte. Allt detta gör Albion Online till ett av de mest sociala MMORPG som finns tillgängliga idag.

Albion Online erbjuder spelarna ett innovativt uppgraderingssystem, sandlåda-spel och massor av andra roliga aktiviteter som inte finns i liknande titlar som:

  • Mäktiga PvP- och PvE-strider
  • Plattformsstöd mellan Windows-, Mac- och Linux-versioner
  • Ett färdighetsbaserat nivåsystem där färdigheter utvecklas även om du är offline
  • 10+ separata raser att välja mellan
  • Ett unikt uppgraderingssystem som gör att du kan omvandla din utrustning till bättre utrustning
  • Spänner över 75 000 kvadratkilometer terräng, från skogar till öknar och isiga ödemarker

Vad är Albion Silver och vad kan du göra med det?

Albion Online är ett MMORPG med medeltida tema och sandlåda med fokus på öppen PvP. Spelare kan köpa Albion Silver från online-marknadsplatser som igitems och använda det för att byta till värdefulla resurser, köpa avancerad utrustning eller till och med bli härskare över sitt eget slott. För att tjäna mer Albion Silver måste spelarna samla in värdefulla resurser som malm och plankor genom att bryta noder respektive hugga träd. Både noder och träd kan hittas över hela Albions värld, men om de är hårt bevakade kanske du vill slå dig ihop med andra äventyrare för att besegra de monster som skyddar dem.

När du har skaffat tillräckligt med material går du tillbaka till staden och besöker en NPC som heter Black Market Trader; han hjälper dig med hantverksprocessen. Du kan tillverka vapen, rustningar, drycker och till och med inredningsföremål för att ge ditt hem en medeltida känsla! Spelare som är säkra på sina byggkunskaper kan använda Albion Silver för att köpa blåkopior som gör att de kan skapa egna byggnader i spelvärlden. Kanske bygger du ett vackert hus för dig själv, eller kanske ett helt slott som spelarna kan besöka när de vill? Det finns ingen gräns för vilka skapelser som våra communitymedlemmar har kommit på genom åren!

Du kanske undrar hur det är möjligt för vem som helst (även du) att få tillräckligt med kraft för att erövra slott utan betydande tidsinvesteringar eller engagemang från din sida. Som tur är innehåller Albion Online Castle Sieges; denna funktion gör det möjligt för en guildledare (eller en grupp guildledare) att förklara krig mot en annan guildledare. Reglerna kommer att diskuteras mer i detalj senare, men detta innebär i princip att två guilds kan slåss om kontrollen över ett slott. Om du inte visste det så är slott massiva strukturer som innehåller försäljare, banker och till och med förvaringslådor som inte är tillgängliga utan motsvarande tillstånd från det ägande gillet.

För att erövra ett slott måste varje medlem i det attackerande partiet ha minst tjugofem spelare i sitt lag; om de inte uppfyller detta krav kan de inte vinna. Å andra sidan måste försvararna ha minst tolv spelare som står vakt innanför murarna för att hindra angriparna från att ta sig in. Om fiender lyckas bryta igenom deras försvar och nå en av huvudbyggnaderna kommer försvararna att få ett meddelande på sin skärm, och om de inte snabbt samlar sig och besegrar dem kommer angriparna att segra. Det är viktigt att veta att alla gilleledare kan starta belägringar när som helst på dagen eller natten; det betyder att du fortfarande kan leda ditt gille till seger även om de flesta av dina medlemmar sover.

Varför köpa Albion Silver från iGitems?

När folk först börjar spela Albion Online introduceras de ofta till Albion Silver-marknaden. Silver används till nästan allt i spelet, så det går inte att undvika att vissa spelare kommer att behöva det någon gång. Det vanligaste sättet att få silver tidigt är genom att mala mobs eller samla resurser. Det kan ta flera timmars arbete innan en spelare har tillräckligt med Albion Silver för det han eller hon vill köpa. De kanske köper något litet, som en extra väskplats till en början, men inser sedan hur mycket nyttigare det skulle vara att köpa större mängder Silver! Denna insikt får dem att börja köpa olika saker från andra spelare för att göra deras liv enklare och speltiden roligare.

I Albion Online är det mest pålitliga stället att köpa silver med riktiga pengar från iGitems! iGitems erbjuder stora mängder silver (till överkomliga priser) som köps direkt från riktiga spelare själva. Spelare kan vara säkra på att de aldrig blir utnyttjade när de köper från iGitems. Och det bästa är att spelarna inte bara får stora rabatter på större inköp av Albion Silver, utan de får också gratiserbjudanden som en bonus för att köpa via denna webbplats. Så om du vill ha billigt Albion Silver men inte vill riskera säkerheten på ditt konto, kolla in dina alternativ på iGitems nu!

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?