Services
Registrera dig
Logga in

Köp 8 Ball Pool-konton - handel med 8BP-konton

Det kanske låter galet, men det finns mycket roligt att ha i 8 Ball Pool. Att bryta setet om och om igen med din vanliga kö kanske inte verkar så spännande vid första anblicken, men med rätt köer förändras hela historien. Hämta ett förstklassigt 8 Ball Pool-konto med otroliga vinstnivåer, sällsynta köer som får dig att säga "Wow!" och mycket mer idag!

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Bör du köpa ett 8 Ball Pool-konto?

8 Ball Pool är ett populärt poolspel online. Det finns många spelare och det kan ta lång tid att spela en match. Det är vanligt att folk köper ett konto som redan har många vinster i sitt namn. Bör du köpa ett konto för 8 ball pool? Om du köper ett konto med en hög vinstprocent slipper du utmaningen att behöva vinna så ofta. Det finns många webbplatser där du kan köpa 8 BP-konton, till exempel igitems, men glöm inte att läsa recensioner innan du köper något på nätet! Här har vi listat tre anledningar till varför det är bättre att köpa ett 8-bollspel än att göra ett.

Typer av köer i 8BP

Det finns flera olika typer av köer som du kan köpa till 8 Ball Pool. Här är en översikt över vad de är, och ännu viktigare, hur man snabbt märker dem.

När du börjar spela 8 Ball Pool är det bra att känna till skillnaden mellan saker som du inte har någon nytta av alls - köspetsar till exempel - och saker som kan vara till stor hjälp för att vinna dina spel. En sådan sak är en kö. Här är en snabb uppdelning av varje typ:

The Basic Cue: Detta är den första du får om inget annat har låsts upp ännu. Den enda verkliga skillnaden mellan denna och alla andra köer är att den här inte kan användas i turneringar eller utmaningar (mer om dessa senare). De är också något tunnare än turneringsköerna men är i övrigt likadana.

Turneringskeu: Det är den här som du kommer att använda för att delta i alla turneringar eller utmaningar som dyker upp. Den enda skillnaden mellan denna och en enkel kö är att det finns en eller två bilder av flaggor på handtaget. I övrigt är de i stort sett identiska.

Tips för turneringsköer: Dessa köer har potential att bli de bästa tillgängliga om allt går rätt till - välskött, unika lagfärger, unik bollsats på nivå 3 för maximal poäng. Det är svårt att säga om det kommer att hända ofta, men om alla tre kriterierna går din väg kan du få nästan 500 poäng högre än en motståndare med en Basic Cue.

Special Cues är tillgängliga efter att du har vunnit ett visst antal matcher. Generellt sett är det så att ju svårare dina motståndare är, desto svårare är det att vinna, och därför är det mer sannolikt att du får en av dessa (eller bättre) nästa gång.

Tips för särskilda speltips: Du bör också överväga om din nuvarande kö kan delta i några turneringar eller inte; om den inte kan det är den värd mer än alla utom de bästa specialköerna.

Introduktion till 8 Ball Pool

8 Ball Pool har flera olika spelstilar, bland annat poolspel (enspelare), pocketspel (med en annan spelare) och övningsläge. Spelarna vinner genom att lägga alla sina tilldelade bollar i fickan, vilket inkluderar 8-bollen (randiga) eller 7-bollen (solida), och vinna minst ett spel av tre.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?